Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Good vibes 5 mrt 2016 / 13:35 uur

Kleuter belt 911 omdat ze broek niet aankrijgt

Vertelde jouw ouders je vroeger ook dat je het alarmnummer kon bellen als je hulp nodig had? Als je in nood was… De ouders van de 2-jarige Aaliyah hebben haar dat in ieder geval wel verteld, maar zij snapte niet precies wat nood nou echt is.

Aaliyah ervoer een situatie waarin ze niet helemaal meer wist hoe ze moest handelen, dus vond ze zichzelf in nood en belde de politie. De situatie? Het meisje probeerde haar broek aan te trekken en ja als tweejarige is dat soms echt een probleem.

Zelfstandig

Ondanks dat haar opa thuis was en op haar paste, terwijl haar moeder Pebbles aan het werk was in South Carolina, bewijst Aaliyah een zelfstandige meid te zijn: ze riep niet de hulp in van haar opa, ze besloot zelf gewoon dat ene nummer te bellen wat je moest bellen als je hulp nodig had.

Well my youngest baby aaliyah decided to call the police on my dad while I was at work.they thought she was so cute when…

Gepostet von Pebbles Ryan am Donnerstag, 3. März 2016

Omdat het meisje nog zo jong was, kon ze de hulpverlener aan de andere kant van de lijn niet zo goed uitleggen wat er aan de hand was. Ze was eigenlijk het grootste gedeelte van de tijd stil, of brabbelde wat.

In zo’n situatie zorgt de hulpverlener ervoor dat er altijd een agent naar de locatie van de beller wordt gestuurd om te kijken of er niet echt iets mis is. Je zou in zo’n situatie kunnen verwachten dat de politie geirriteerd was, ze hadden in die tijd ook boeven kunnen vangen.

https://www.facebook.com/&/posts/338507522939554

Het tegendeel was waar: voor agente Martha Lohnes was het het hoogtepunt van de dag. Toen ze op de deur van het meisje klopte, deed de opa open. Een beetje verward realiseerde hij zich ineens wat de kleine Aaliyah had gedaan.

Hulp

Maar daar was ze al, ze nam het gesprek over van haar opa en verwelkomde de agente omdat ze haar al had verwacht. Martha hielp het meisje met haar broek en deed daarna zelfs ook nog even haar schoenen aan. Na dat bijzondere avontuur gaf het meisje de agente een dikke knuffel en zij kon haar dag starten mét broek.

https://www.facebook.com/10208875565030111

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Kleuter belt 911 omdat ze broek niet aankrijgt
Sluiten