Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Good vibes 20 mrt 2016 / 21:55 uur

Kanye zoent zichzelf in levensgroot graffitiwerk

Niemand houdt meer van Kanye West dan Kanye zelf, dat is wat deze kunstenaar gedacht moet hebben toen hij dit werk maakte op de muur van Zigi’s Wine and Cheese Bar in Sydney, Australië.

Kunstenaar Scott Marsh maakte het zes meter hoge kunstwerk van de rapper en we moeten toegeven: dit lijkt bijzonder veel op ware liefde. Waarom het kunstwerk precies is gemaakt en of het helemaal legaal is, is niet bekend. Er wordt zelfs geroepen dat Kanye de kunstenaar heeft ingehuurd als promotie van zijn negende track op zijn nieuwe album ‘I Love Kanye.’

View this post on Instagram

💋 thanks @art_wine_cheese_bar teggs lane, Chippendale. #sydney @kanyedoingthings #jenlewis #kanyewest #kanye #yeezy #yeezyboost #lifeofpablo The meme used as reference for this painting was created by @thisjenlewis from original 📷 by @merrittography ✌🏻️ thanks guys!

A post shared by Scott Marsh (@scottie.marsh) on

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Kanye zoent zichzelf in levensgroot graffitiwerk
Sluiten