Sabine de Lucht
Sabine de Lucht Good vibes 31 mrt 2016 / 20:12 uur

Jongen krijgt na veertien jaar ballonkaartje terug

Net als vele andere kinderen liet Weesper Maurice Lammen (17) in 2002 als 3-jarige peuter een met helium gevulde ballon los. Met de hoop dat zijn ballon het verste zou komen. Helaas kreeg hij daar nooit een antwoord op. Tot deze week.

Brief

Een nieuwe huiseigenaar in het Gelderse Zeddam, honderd kilometer verder op, harkte de bladeren in z’n tuin bij elkaar toen hij plotseling een briefje zag liggen. De vinder besloot om de afzender een briefje te schrijven: „Sinds enkele maanden wonen wij in ons nieuwe huis. We zijn bezig de grote tuin op te knappen en kwamen tussen de vele bladeren dit kaartje tegen.” Dat schrijft RTVNH.

Een prijs gaat-ie niet winnen met de afstand. Maar dat vindt Maurice niet erg. Hij vraagt nu of de vinder hem aan een ballon wil knopen en op wil sturen. „Dan gaan we kijken waar ‘ie vandaan komt.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Jongen krijgt na veertien jaar ballonkaartje terug
Sluiten