Remco Visser
Remco Visser Good vibes 3 mrt 2016 / 14:00 uur

Jochie (11) imponeert Tiger Woods met hole-in-one

Voormalig golfvedette Tiger Woods heeft deze week persoonlijk kennis kunnen maken met zijn eventuele opvolger. Tijdens de opening van een door de beroemde golfer ontworpen golfbaan wist een 11-jarig knulletje Woods en de rest van het publiek enorm te imponeren.

De 11-jarige golffanaat Taylor Crozier uit het stadje Corpus Christi was uitgenodigd om de eerste bal te spelen op het golfparkoers Blue Jack National. Hij liet zich echter niet overmannen door de zenuwen en sloeg voor de ogen van Tiger Woods pardoes een hole-in-one.

De indrukwekkende prestatie leverde Crozier niet alleen een massale ovatie op, maar ook een knuffel van zijn golfidool Woods.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Jochie (11) imponeert Tiger Woods met hole-in-one
Sluiten