Sophie Moerman
Sophie Moerman Good vibes 24 mrt 2016 / 09:16 uur

Is dit de slechtste inbreker ooit?

Als inbreker is het belangrijk dat je je taak snel en efficiënt uitvoert. D’r in, gestolen waar in de tas en d’r weer uit. De inbreker in het volgende filmpje doet alles behalve dat en zou zomaar eens de meest onhandige dief ooit kunnen zijn.

De politie uit het Amerikaanse Queensland deelde het filmpje, dat inmiddels al meer dan 130.000 keer is bekeken en het hele internet over gaat.

Schoen

Op de beelden zien we de inbreker die schijnbaar op klaarlichte dag inbreekt bij een computerwinkel. Met de grootste moeite komt hij binnen via het pafond, waarbij zijn tas én zijn schoen blijft steken en hij daarna van de tafel afdondert.

Schade

De dief blijkt echter zo overdonderd door zijn eigen geklungel, dat er van stelen niet veel meer komt. Na een vertwijfeld rondje door de winkel concludeert de man blijkbaar dat bij de computers nooit alleen kan tillen, waarna hij weer door het plafond naar boven probeert te klimmen. Met de nadruk op ‘probeert’, want met deze mislukte diefstal maakt hij meer schade dan winst.

Lol

De politie heeft het filmpje gedeeld omdat de man wonder boven wonder is ontsnapt, maar de meeste mensen lijken vooral erg veel lol te hebben om de beelden. Niet onterecht: dit is ongetwijfeld de slechtste inbreker ooit!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Is dit de slechtste inbreker ooit?
Sluiten