Esther Zandberg
Esther Zandberg Good vibes 14 mrt 2016 / 15:00 uur

Inzamelingsactie voor dochters van omgekomen vrouw

In februari verloren twee meisjes uit Emmen hun huis en haard. De woning van de familie brandde volledig af en de moeder kwam bij de brand om het leven. De familie van de meisjes wil nu met een speciale inzameling zorgen dat de twee kinderen weer wat nieuwe spullen hebben.

Coma

De brand in Emmen verwoeste het leven van de zusjes van 6 en 8. Ze werden een aantal weken in coma gehouden omdat ze bij de brand rook hadden ingeademd. Ze zijn inmiddels uit hun kunstmatige coma gehaald, zo schrijft RTV Drenthe.

Inzameling

Kleding, knuffels, speelgoed, alles ging bij de brand in vlammen op. Vandaar dat de familie van de meisjes nu via Facebook een inzameling is gestart om met het verkregen geld toch weer spullen te kunnen kopen die ze zo hard nodig hebben. Tot nu toe loopt de inzameling goed. Ruim 450 euro werd er al opgehaald. Maar er is nog een lange weg te gaan, want de familie streeft naar een bedrag van 2500 euro.

Getuigen

De brand is vermoedelijk bewust aangestoken. De politie is nog steeds op zoek naar getuigen. ,,Geef ons in godsnaam de gouden tip. Wie kan ons helpen om dit op te lossen?”, luidt de noodoproep van de vader van de meisjes bij Hart van Nederland.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Inzamelingsactie voor dochters van omgekomen vrouw
Sluiten