Eefje van Son
Eefje van Son Good vibes 20 mrt 2016 / 15:50 uur

Hond staart naar muur nadat adoptie niet doorgaat

Maak kennis met hond March. Toen het beestje voor het eerst in het asiel terecht kwam, was het een ‘gelukkige jongen’ die altijd aan het rondspringen was, kwispelde en plezier maakte met de werkstaf. Maar de laatste tijd zijn er wat dingen veranderd. De vrijwilligers merkten namelijk op dat March niet meer zo vrolijk als vroeger was en het grootste gedeelte van zijn tijd aan het staren naar de muur besteedt.

Het begon allemaal toen de hond dacht dat hij een nieuwe familie had gevonden en met ze mee naar huis ging. Alles was ingevuld en ondertekend, dus alles was geregeld. Maar om de één of andere reden mislukte de adoptie.

https://twitter.com/marvelanne97/status/711535437358211072

March had het asiel intussen al verlaten en was enthousiast over wat hem te wachten stond. Helaas bevond de hond zich al snel weer in een kale ruimte, zonder een lieve familie die met hem ging wandelen en een nieuw, zacht bed waar in die kon slapen. Het leek er dus op dat het beestje de hoop op had gegeven toen hij weer in het asiel arriveerde, een enge plek met luid geblaf en vreemde geuren.

Ziek en depressief

Nadat zijn adoptie misliep, toonde eigenlijk weinig mensen meer interesse in March. De hond begon ziek en depressief te worden, zo schrijft Fox 29. Mensen willen een vrolijke, vriendelijke hond in huis nemen en aangezien March dat is verloren door de teleurstelling, zal het moeilijk voor hem zijn om een nieuw baasje te vinden.

Helaas is het natuurlijk moeilijk voor mensen in Nederland om de hond te adopteren, want hij woont in het Amerikaanse Philadelphia. Maar niet geschoten is altijd mis! Dus voor het geval dat: [email protected]. Wij hopen in ieder geval dat March in de toekomst nog een leuke familie vindt!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hond staart naar muur nadat adoptie niet doorgaat
Sluiten