Puck Roest
Puck Roest Good vibes 18 mrt 2016 / 16:57 uur

Het eerste dat deze dove vrouw hoort is een aanzoek

Het was een bijzondere dag voor Andrea Diaz. De Amerikaanse kreeg namelijk een cochleair implantaat, een apparaatje waardoor ze voor het eerst kon horen. „Oh mijn god”, roept ze zodra het apparaatje geactiveerd wordt. Maar dan heeft haar vriend Kevin Peakman nóg een verrassing voor haar.

Diaz moet eerst nog wennen aan de geluiden. Ze hoort zichzelf voor het eerst en begint te huilen. Maar dan doet haar geliefde er nog een schepje bovenop. „Ik hou van je, je bent mijn beste vriend. Ik wilde dat dit huwelijksaanzoek een van de eerste dingen was die je zou horen”, zegt hij terwijl hij op één knie gaat zitten. Compleet in tranen zegt de dolgelukkige Diaz natuurlijk volmondig ‘ja’.

De hartverwarmende video werd woensdag op de Facebookpagina van de University of Mississippi Medical Center gedeeld en ging binnen mum van tijd viral.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Het eerste dat deze dove vrouw hoort is een aanzoek
Sluiten