Zoë Boven
Zoë Boven Good vibes 3 mrt 2016 / 13:25 uur

Fotograaf creëert fantasiewereld met kolossale hond

Fotograaf Christopher Cline en zijn gigantische goldendoodlehond Juji zijn dikke vrienden. Maar daar blijft het niet bij, de hond is de fotograaf zijn grootste inspiratie.

Hond Juji is van zichzelf al geen kleine hond, hij weegt in realiteit 46 kilo, maar in de gefotoshopte wereld torent het beest boven zijn baasje uit. Zo moet Christopher in de fantasiewereld bijvoorbeeld op een ladder gaan staan om zijn hond te knippen en past het dier maar net bij hem op de bank.

https://www.instagram.com/p/7TNmFOOjBe/

Gevoel

Baasje Christopher heeft een aantal redenen voor het maken van de creatieve foto’s. „Ten eerste houd ik van het verhaal-achtige gevoel dat de foto’s de kijker geven”, zegt Christopher tegen Mashable. „Als je naar de foto’s kijkt, is het net alsof je een kinderboek leest. Er zit ook een grappige kant aan de foto’s: ondanks dat Juji gigantisch is, lijkt hij nog een puppy. Ten derde is een hond een gigantisch onderdeel van het leven van zijn baasje, dat beelden de foto’s uit.”

Christopher maakt niet alleen fantasiefoto’s van zijn goldendoodle, op verzoek maakt hij ook andere hondenbaasjes blij met zijn creaties. Christopher en Juji zijn te volgen via Facebook en Instagram.

Reageer op artikel:
Fotograaf creëert fantasiewereld met kolossale hond
Sluiten