Jordy Kruse
Jordy Kruse Good vibes 31 mrt 2016 / 18:08 uur

Man haalt geniale grap uit met wagenpark miljardair

De komst van de Saudische miljardair Turki Bin Abdullah naar Londen zorgde voor nogal wat opschudding in de wijk Kensington. De miljardair streek daar namelijk neer met zijn vloot aan peperdure ‘supercars’. Een grapjas wist wel raad met de gouden auto’s.

Een gouden Lamborghini Aventador, Rolls Royce en Mercedes G63: autofanaten dromen van zo’n wagenpark. Zo ook Rupert Richmond-Dodd, die zelf in het bezit is van een bescheiden Ford Ka. Je weet wel, zo’n klein wagentje. Maar met een beetje fantasie kan alles, bewijst de Engelsman.

„Het is niet makkelijk om tussen het wagenpark van de Saudische miljardair te komen”, schreef hij volgens de Britse Metro bij onderstaande foto.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Man haalt geniale grap uit met wagenpark miljardair
Sluiten