Remco Visser
Remco Visser Good vibes 22 mrt 2016 / 13:04 uur

Joyrider (11) aan de haal met cementtruck

De politie van de Amerikaanse stad Minnesota heeft eerder deze week de handen vol gehad aan een 11-jarige joyrider. Het knulletje werd namelijk ruim een uur achtervolgd nadat hij aan de haal was gegaan met een cementtruck, zo meldt Fox News.

De tiener wist de vrachtwagen te ontvreemden van een bouwterrein en besloot er vervolgens een eindje mee te gaan rijden. Toen hij een snelweg probeerde op te rijden, kregen agenten hem echter al snel in de smiezen, waarna de achtervolging werd ingezet.

Helikopter

De 11-jarige autodief wist tijdens de dollemansrit, waarbij snelheden tussen de 100 en 110 kilometer per uur werden gehaald, twee politieauto’s van de weg te rijden. Vanwege de hoge snelheid werd de hulp van een politiehelikopter ingeroepen om de gestolen truck niet uit het oog te verliezen.

Toen het jochie uiteindelijk een doodlopende weg insloeg, kon hij worden aangehouden. Hij zit momenteel vast en moet binnenkort voor de jeugdrechter verschijnen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Joyrider (11) aan de haal met cementtruck
Sluiten