Remco Visser
Remco Visser Good vibes 30 mrt 2016 / 13:04 uur

Duitser vast in eigen brievenbus

Een 19-jarige Duitser is eerder deze week door de brandweer bevrijd uit een hele bizarre beknelling. Dat meldt Augsburger Allgemeine woensdag. De pechvogel was namelijk vast komen te zitten in zijn eigen brievenbus.

De Duitser had zichzelf buitengesloten door de sleutel te vergeten van zijn woning in Parchim, in de deelstaat Mecklenburg-Vorpommern. Hij probeerde daarna via de brievenbus de sleutel aan de binnenkant van de voordeur te pakken, maar tevergeefs.

Wel bleef hij met zijn arm steken in de postgleuf en wist zich vervolgens niet meer los te wurmen. Het duurde uiteindelijk vier uur voordat de onfortuinlijke man door de brandweer kon worden bevrijd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Duitser vast in eigen brievenbus
Sluiten