Andrea Peelen
Andrea Peelen Good vibes 7 mrt 2016 / 15:15 uur

Dubbelgangsters brengen vriendjes in verwarring

Twee vrouwen die als twee druppels water op elkaar lijken maar geen familie zijn hebben elkaar voor het eerst ontmoet. Hun vriendjes waren er getuige van, en ook zij konden het verschil tussen de twee nauwelijks zien.

Amerika vs. Australië

De 22-jarige Maddy Renslow uit Washington vond de 23-jarige Amber Eckart uit Perth (Australië) via de website twinstrangers.com. De twee spraken af in Hollywood, samen met hun vriendjes. Amber verfde voor de ontmoeting haar lokken paars, net als Maddy. Dit zorgde voor de nodige verwarring bij de mannen toen de dubbelgangers oog in oog stonden met elkaar.

„Het voelde meteen goed toen ik Maddy ontmoette”, zegt Maddy. „Alsof ik een verloren vriendin ontmoette. We hadden meteen een band.” Grijnzend voegt ze toe: „Mijn vriend Tito was aardig in shock toen hij zag hoeveel we in het echt op elkaar lijken.”

Zelfde gedrag

De twee schijnen niet alleen dezelfde looks te hebben, maar zich ook op dezelfde manier te gedragen. En dat terwijl de twee zo’n 16.900 kilometer van elkaar vandaan wonen. Misschien toch maar even checken of één van de moeders een uitstapje naar het buitenland heeft gemaakt?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dubbelgangsters brengen vriendjes in verwarring
Sluiten