Puck Roest
Puck Roest Good vibes 4 mrt 2016 / 17:30 uur

Dronken vrouw probeert te parkeren, raakt 17 auto’s

Het is de klassieke discussie. Vrouwen kunnen wel/niet inparkeren. Ze zouden er beter in zijn, maar lopen toch meer schade op. Deze Russische dame bakt er in ieder geval niets van.

Deze 26-jarige Alyona Mikhaylenko besloot namelijk eerst een aantal flessen drank achterover te tikken voordat ze haar auto wilde parkeren. Maar dat niet alleen, ze voerde ook nog even een telefoongesprekje terwijl ze tegen maar liefst 17(!) auto’s aan knalt. Een voorbijganger probeerde haar nog tegen te houden maar hij kon enkel op een middelvinger rekenen.

Uit een blaastest bleek dat Mikhaylenko maar liefst zes keer zoveel alcohol als toegestaan had gedronken. Een rechter in het Russische Krasnodar heeft de dame een boete van ruim 390 euro opgelegd. Ook mag Mikhaylenko de komende acht jaar niet in een wagen stappen.

https://www.youtube.com/watch?v=OSoJ_MMRHq4

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dronken vrouw probeert te parkeren, raakt 17 auto’s
Sluiten