Kasper Hermans
Kasper Hermans Good vibes 21 mrt 2016 / 21:32 uur

Canada maakt Chrontella: Nutella met cannabis

Nutella is hot. Zeker in grote steden zie je de grote potten steeds meer in winkeletalages opduiken. In Canada zijn ze zo verzot op de chocopasta, dat ze het willen vermengen met een ander populair goedje: marihuana.

De naam voor het product is Chrontella en ze gebruiken het overal bij, zo schrijft Buzzfeed. In muffins, over cake, koekjes en gewoon op brood. Toch moet je wel zuinig doen, want de prijs per potje is 20,44 euro. Dan is er driehonderd milligram cannabis in verwerkt.

Mocht je Canada willen bezoeken en niet van chocopasta houden, dan zijn er nog andere opties. De fabrikant heeft namelijk ook marihuana verwerkt in pindakaas en jam.

Reageer op artikel:
Canada maakt Chrontella: Nutella met cannabis
Sluiten