Esther Zandberg
Esther Zandberg Good vibes 5 mrt 2016 / 11:45 uur

Cassière jaagt bewapende overvaller snel weg

Een caissière uit een kleine supermarkt in Keysville, Georgia is hierbij uitgeroepen tot held van de week. Toen een overvaller haar winkel binnenkwam en de vrouw onder schot hield, twijfelde ze geen moment. Ze pakte de overvaller bij de lurven en wist de jongen hardhandig de winkel uit te jagen.

Hamer

Op videobeelden van de bewakingscamera, is te zien hoe de jongen de winkel inloopt om een flesje Mountain Dew te kopen. Wanneer hij de frisdrank wil afrekenen, trekt hij plotseling een wapen en richt deze op de nietsvermoedende winkelmedewerker. Die blikt of verbloost niet, maar pakt de jongen meteen vast en weet hem hard in het gezicht te slaan. De overvaller rent snel de winkel uit, waarna de heldin hem nog achterna gaat met een hamer.

Schrammetjes

Bhumika Patel, de heldhaftige caissière, laat aan WDRW weten dat ze al vermoedde dat er iets niet in de haak was toen ze de jongen op beveiligingscamera’s in de winkel zag hangen. „Hij probeerde zijn pistool te richten maar ik sloeg het gewoon weg. Ik heb er niets aan over gehouden. Wat schrammetjes en een gebroken nagel, maar dat is het.” De overvaller is na zijn ontsnapping door de politie in de kraag gevat.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Cassière jaagt bewapende overvaller snel weg
Sluiten