Remco Visser
Remco Visser Good vibes 30 mrt 2016 / 10:50 uur

Buurtbewoners sluiten inbreker op in garage

Een 45-jarige inbreker liep in de nacht van maandag op dinsdag behoorlijk tegen de lamp tijdens een rooftocht in Hilversum. De man werd namelijk opgesloten door oplettende buurtbewoners, zo meldt het Noordhollands Dagblad.

Rond één uur ’s nachts alarmeerden de bewoners de politie, omdat ze inbraakgeluiden hoorden bij de achterdeur van hun huis. Ter plaatse bleek dat er een fiets was gestolen. Agenten troffen in de omgeving verder een tas aan met persoonlijke bezittingen van vermoedelijk de inbreker.

Opgesloten

Vervolgens hoorden agenten een harde gil uit de woning komen. De verdachte bleek zich te hebben verscholen in de woning en werd daar betrapt door de bewoners. Hij vluchtte weg de garage in, waarna de bewoners snel de deur achter hem op slot deden. De inbreker kon geen kant op en werd zodoende direct gearresteerd.

Recherche heeft de zaak in onderzoek, de verdachte zit nog vast.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Buurtbewoners sluiten inbreker op in garage
Sluiten