Remco Visser
Remco Visser Good vibes 10 mrt 2016 / 12:15 uur

Bruut! Actiefilm voelt als first person-game

Actieliefhebbers kunnen hun hart binnenkort ophalen. Een Russische filmmaker heeft namelijk de beleving van een first person-shooter weten te combineren met de uitstraling van een bioscoopfilm. En het resultaat, met de veelzeggende titel Hardcore Henry, ziet er vooral heel bruut uit.

In de film, die mede werd geproduceerd door Timur Bekmambetov, zie je het volledige verhaal vanuit het perspectief van de hoofdpersoon, waardoor je het idee krijgt middenin een game als Call of Duty of Battlefield te zitten.

Verhaal

Het verhaal is echter iets minder spectaculair: Henry is na zijn dood omgebouwd tot cyborg en weer tot leven gewekt door zijn vrouw Estelle (Haley Bennett). Laatstgenoemde wordt vervolgens ontvoerd en het is aan Henry om haar met zijn nieuwe superlichaam te gaan redden.

Desalniettemin is de trailer de moeite waard. Hardcore Henry, met onder meer rollen voor Tim Roth en Sharlto Copley gaat op 21 april in première.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bruut! Actiefilm voelt als first person-game
Sluiten