IngelisedeVries
IngelisedeVries Good vibes 30 mrt 2016 / 15:12 uur

Bruidspaar wordt zomaar uit bruidssuite geschopt

Daar kijk je dan maanden naar uit: je bruiloft met aansluitend een vurige huwelijksnacht in de bruidssuite van je favoriete hotel. Voor een koppel uit Engeland liep dat een stuk minder leuk. De receptionist geloofde niet dat Amy en Tom Barry pas getrouwd waren en ontzegde het koppel de toegang tot de bruidssuite, meldt Daily Mail.

Bruidsjurk

En dat ondanks het feit dat de bruid in haar witte jurk stond en de bruidegom in zijn pak. Het stel had tijdens de voorbereidingen van het huwelijk al gebruikgemaakt van de suite. In alle drukte vergaten ze de sleutelkaart, die lag nog steeds in de kamer. Toen ze de receptionist om een nieuwe vroegen, weigerde ze dat omdat ze niet geloofde dat het stel écht net getrouwd was.

Na een relatie van tien jaar en drie kinderen gekregen te hebben, besloot Tom zijn vriendin ten huwelijk te vragen. De dag van hun leven, die ze afsloten in de bar van het hotel. In plaats van daarna gebruik te kunnen maken van de bruidssuite, werd het stel in een goedkope kamer in een uithoek van het hotel weggestopt.

Excuses

De volgende ochtend bestond helaas niet uit ontbijt op bed in de goedkope kamer. Inmiddels hebben Tom en Amy wel excuses gekregen van het hotel. Ook hebben ze hun geld terug én krijgen ze een weekendje inclusief maaltijden in één van de andere hotels van de keten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bruidspaar wordt zomaar uit bruidssuite geschopt
Sluiten