Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Good vibes 26 mrt 2016 / 09:40 uur

Broer prankt zus met origineel verjaardagscadeau

Verjaardagscadeaus voor je broer of zus: toen je jonger was, schoof je moeder je wat toe wat hij of zij leuk zou vinden. Maar toen je ouder werd, moest je ineens echt zelf dingen gaan bedenken. Wat nu? Imgur-gebruiker TuskenRaider101 had daar wel een goed idee voor.

Het is natuurlijk ook moeilijk om iemand iets cadeau te doen: wat zou diegene nou willen hebben? Het standaard cadeautje wat je dan krijgt, is geld. Dat wist deze broer ook, maar hij gaf daar wel even een originele draai aan, want gewoon geld in een envelop is ook maar saai.

De grap van de broer in zes foto’s, wij vinden hem pijnlijk grappig:

original content in a repost – (a card)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Broer prankt zus met origineel verjaardagscadeau
Sluiten