Remco Visser
Remco Visser Good vibes 28 mrt 2016 / 20:45 uur

Britten lachen om kussentje Queen Elizabeth

Queen Elizabeth mag dan binnenkort de 90 aantikken, de vorstin krijgt nog altijd de lachers op haar hand. Britten hadden gisteravond namelijk de grootste lol om een kussentje dat te zien was in de speciale documentaire Our Queen At 90.

Oplettende kijkers zagen een opmerkelijk kussentje op een bank in haar Schotse residentie Balmoral. Daarop prijkt de tekst ‘It’s good to be Queen’. Over het rode kussen werd tijdens de uitzending op ITV veelvuldig getwitterd.

Panda

Ook archiefbeeld van de jonge Elizabeth maakte de tongen los. Daarop was waarschijnlijk een panda te zien in de tuin van een van de paleizen. Het beest speelde met een herder. “Had onze koningin een panda als huisdier?”, vroegen vele twitteraars zich af. Antwoord op die vraag gaf Our Queen At 90 niet.

https://www.youtube.com/watch?v=JHz3E4QMVOg

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Britten lachen om kussentje Queen Elizabeth
Sluiten