Sophie Moerman
Sophie Moerman Good vibes 24 mrt 2016 / 09:30 uur

Bewaker ziet jochie aan voor geest, schiet hem dood

Je zou denken dat een bewaker niet zo snel bang is, wanneer hij iets raars op straat ziet. Een wacht in Pakistan schrok echter zo van een vermomd jochie dat hij hem doodschoot, meldt Metro UK.

De 11-jarige Ali had van zijn vader een halloweenmasker gekregen en natuurlijk wilde hij het enge masker niet meer afzetten. Dagenlang liep hij rond als spookje, maar daarmee joeg hij een plaatselijke bewaker de stuipen op het lijf.

Geesten

De man dacht namelijk dat hij een geest zag en twijfelde geen moment. Hij pakte een geweer en van een afstand schoot hij het jochie dood. De man verklaarde later aan de politie dat geesten een veelvoorkomend probleem zijn in zijn dorp en dat hij zich aangevallen voelde.

Doodslag

De man is doodslag ten laste gelegd, hij verdwijnt waarschijnlijk voor jaren achter de tralies. De ouders van de kleine Ali vinden dat de bewaker hun zoontje zonder enige reden heeft doodgeschoten en hopen vooral dat het recht zegeviert.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bewaker ziet jochie aan voor geest, schiet hem dood
Sluiten