Remco Visser
Remco Visser Good vibes 23 mrt 2016 / 12:17 uur

Betrapte wildplasser blijkt voortvluchtige inbreker

Een 48-jarige man is dinsdagavond behoorlijk tegen de lamp gelopen toen hij in Amsterdam stond wild te plassen. De politie ontdekte namelijk dat hij al 10 jaar werd gezocht in verband met een serie inbraken in Noord-Brabant en Zeeland.

Zijn identiteit was destijds via DNA-sporen vastgesteld, maar er was geen adres van hem bekend. Dinsdag viel hij echter door de mand toen gemeentelijke opsporingsambtenaren hem aanspraken omdat hij aan het wildplassen was. Bij controle van zijn persoonsgegevens bleek dat hij nog steeds gesignaleerd stond, aldus de politie woensdag.

De man is overgebracht naar een Brabants politiebureau. Hij wordt verdacht van een auto-inbraak in Uden in juli 2005 en inbraken bij een bedrijf in Volkel en woningen in Zeeland en Erp in juli 2006.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Betrapte wildplasser blijkt voortvluchtige inbreker
Sluiten