Remco Visser
Remco Visser Good vibes 19 mrt 2016 / 18:00 uur

Bah! Duits huis bedolven onder mest na ongeval

Een woonhuis in Duitsland is het weekend stinkend begonnen. Het pand werd vandaag bij een ongeval namelijk bedolven onder een lading mest, zo meldt de Duitse omroep NDR.

De chauffeur van een vrachtwagen met 30.000 liter uitwerpselen verloor door onbekende oorzaak in Bad Münder (Nedersaksen) de controle over zijn combinatie, aldus de politie. Hij vloog uit de bocht en kwam op zijn zijkant in de voortuin van het huis terecht.

Vervolgens liep zo’n 20.000 liter van de volgens de politie ,,beestachtig stinkende” smurrie uit de gekantelde mestwagen het huis en de kelder van het pand binnen. De brandweer moest er uiteindelijk er aan te pas komen om de boel op te ruimen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bah! Duits huis bedolven onder mest na ongeval
Sluiten