IngelisedeVries
IngelisedeVries Good vibes 11 mrt 2016 / 14:20 uur

Awesome: man vliegt met jetpack over Dublin

Het leek tot nu toe iets voor in sciencefiction-films en uitzonderingen, maar de jetpack lijkt er nu dan echt te gaan komen. In Dublin werd er al een testritje gemaakt met het vervoersmiddel van de toekomst. Zonder waarschuwing. De bewoners van de stad keken dus wel een beetje vreemd op.

Een mannetje in een wit pak vliegt namelijk over het water heen. Zonder enige moeite maakt de chauffeur van de jetpack een landing op een groot wit vlot in de rivier. De grote doorbraak vond afgelopen woensdag plaats en zag er zo uit:

Reclamestunt

De anonieme vlieger landt op een vlot waar heel groot Samsung Galaxy S7 opstaat. De man die als eerste een filmpje plaatste, is senior bij het bedrijf, dus waarschijnlijk is het een stunt voor de lancering van de nieuwe telefoon. Die wordt vrijdag gepresenteerd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Awesome: man vliegt met jetpack over Dublin
Sluiten