Remco Visser
Remco Visser Good vibes 29 mrt 2016 / 15:20 uur

Automobiliste belandt in elektriciteitsmast na crash

De hulpdiensten in de Amerikaanse stad Medina moest dit weekend uitrukken voor een behoorlijk bizar ongeval. Een vrouw kwam na een crash met auto en al in een elektriciteitsmast terecht, zo meldt lokale nieuwszender WBBJ7.

De bestuurster verloor vermoedelijk door een te hoge snelheid de macht over het stuur, waarna ze glijdend langs een hek en een geleidingskabel uiteindelijk in de stroomleidingen verstrikt raakte. En daar stopte de ellende niet voor de dame.

https://twitter.com/WBBJ7Dan/status/713600402697154560

Hoogspanning

Aangezien er nog stroom op de kabels stond, konden de hulpdiensten namelijk niet meteen aan de slag om de vrouw uit de precaire situatie te redden. Pas nadat medewerkers van het elektriciteitsbedrijf de stroom hadden afgekoppeld, kon de brandweer aan de slag.

Uiteindelijk duurde het twee uur voordat de vrouw weer met beide benen op de grond stond. Ze werd met lichte verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis, maar kon daarna gewoon naar huis.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Automobiliste belandt in elektriciteitsmast na crash
Sluiten