Carolien Tsao
Carolien Tsao Good vibes 28 mrt 2016 / 11:25 uur

Auto ramt lantaarnpaal, bestuurder is spoorloos

Agenten van de Politie Nijmegen stuitten tijdens hun dienst op een opmerkelijk tafereel. Midden op straat stond namelijk een auto tegen een lantaarnpaal aan geparkeerd die er duidelijk met volle vaart tegenaan was gereden.

Tot hun grote verbazing was van de bestuurder geen spoor te bekennen, terwijl het een hevige klap moet zijn geweest gezien de schade aan de auto enorm is en de airbag is opengegaan. Van de auto plaatste de plaatselijke politie een foto op Twitter: ,,U parkeert uw auto hier. Mag dat?"

Wat er precies is gebeurt en wie de bestuurder is, is vooralsnog onduidelijk.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Auto ramt lantaarnpaal, bestuurder is spoorloos
Sluiten