Eefje van Son
Eefje van Son Good vibes 21 mrt 2016 / 08:45 uur

87-jarige oma is een stuk flexibeler dan de rest

Heb je wat extra motivatie nodig voor de zondag work-out? Kijk dan gewoon even naar deze video van een 87-jarige Chinese vrouw, die waarschijnlijk een stuk flexibeler is dan jij! Liu Xiuying doet nog met gemak de split.

Daarnaast zwaait ze vaak zat met haar been boven haar hoofd uit, legt deze vervolgens tegen een lantaarnpaal aan die voor haar huis staat en pronkt Lui ook nog met aan aantal high kicks waar veel mensen van haar leeftijd jaloers op zullen zijn.

De beelden worden nog opmerkelijker, maar vooral indrukwekkender als je weet dat de bejaarde vrouw nog niet zo lang geleden een beroerte heeft gehad. Ze kon vervolgens alleen maar in bed liggen en was compleet afhankelijk van haar man.

Karate

Om snel te herstellen nam de gepensioneerde Kung Fu lessen en door haar geweldige flexibiliteit is ze daar nu ook een ster in. Als de split van Liu je nog steeds niet imponeert: ze bokst daarnaast ook, heeft een eigen moestuin op het dak van haar huis en kookt elke avond alle maaltijden zelf met die verse groenten.

Reageer op artikel:
87-jarige oma is een stuk flexibeler dan de rest
Sluiten