Astrid Ottens
Astrid Ottens Good vibes 27 mrt 2016 / 19:05 uur

73-jarige vrouw jat iPhone

In een meubelzaak in het Zuid-Hollandse Delft is afgelopen vrijdag een iPhone gestolen. De dader? Een 73-jarige vrouw.

Zoektocht

Zodra de eigenaar van de iPhone doorhad dat haar telefoon weg was, schakelde zij de app ‘Zoek mijn iPhone’ in. De nieuwe eigenaar van de telefoon bevond zich volgens de app inmiddels in Schiedam. De plaatselijke politie startte een zoektocht.

Via ‘Zoek mijn iPhone’ zagen agenten dat de mobiele telefoon zich verplaatste. Een motoragent volgde het signaal en zag twee jongen op een scooter rijden. Hij dacht beet te hebben, maar niets bleek minder waar: het signaal ging een andere kant op dan de jongens.

De agent kwam uiteindelijk uit bij een auto met drie inzittenden, waarvan hij vermoedde dat zij echt niet de daders konden zijn. Twee mannen (61 en 66 jaar oud) en een 73-jarige vrouw zeiden van niks te weten. Maar toen de agent op afstand het alarm van de iPhone af liet gaan, ging deze toch echt af in de handtas van de 73-jarige vrouw. Zij en de twee mannen zijn aangehouden.

https://www.facebook.com/&/posts/1753063641598542

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Metro bezorgt je iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun. 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
73-jarige vrouw jat iPhone
Sluiten