Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Good vibes 21 mrt 2016 / 08:30 uur

28-jarige vrouw op festival gedood door onweer

De 28-jarige Jacqui Stavis is om het leven gekomen, toen zij in Louisiana in haar tentje lag op het T-Bois Blues Festival. Jacqui gebruikte de tent om te schuilen voor het noodweer, maar precies die tent werd toen getroffen door de bliksem.

https://twitter.com/pops131/status/711814989628227585

Ze verloor haar bewustzijn en werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht, maar daar overleed ze zaterdagochtend toch. De vrouw was naar dit festival gegaan met twee vrienden, één van 24 en één van 30 jaar oud, die beide lichtgewond zijn geraakt.

Het festival heeft via hun Facebook-pagina laten weten hoe bedroefd ze zijn over te situatie.

https://www.facebook.com/AlligatorMike/posts/1065884000141408

Iedereen die naar het festival komt zou onderdeel zijn van de T-Bois familie en dit verlies voelt als het overlijden van een familielid. Ze hebben nog veel meer ervaringen te delen, maar om eerst dit verlies te verwerken nemen ze even afstand van social media.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
28-jarige vrouw op festival gedood door onweer
Sluiten