Andrea Peelen
Andrea Peelen Good vibes 23 mrt 2016 / 16:49 uur

25-jarige gast heeft eigen bierbrouwerij

Wat doe je als je een arme student bent, maar wel graag een biertje lust? Juist, dan begin je gewoon je eigen brouwerij. Michael Cofey runt inmiddels al acht jaar zijn eigen bedrijf.

Van een vreemde heeft de Amerikaan het niet, zijn opa brouwde zijn eigen wijn. „Ik begon er zelf mee omdat ik het leuk vond en ik kleine flesjes bier kon vullen”, vertelt hij. „En ook omdat het goedkoop was.”

Passie

Na de middelbare school begon Michael met een studie fotografie, maar al snel merkte hij dat zijn echte passie toch bij het brouwen lag. Hij nam een baantje in een lokale brouwerij en spaarde geld voor een professionele uitrusting, meldt LADbible.

Het duurde even voordat mensen zijn bier wilde drinken omdat ze nog nooit van zijn merk ‘Hedge Row Brewery’ hadden gehoord. Maar met een beetje hulp uit de marketinghoek van een vriend kwam het uiteindelijk goed. Zijn merk werd steeds bekender en inmiddels gaan zijn biertjes lokaal als warme broodjes over de toonbank.

https://www.facebook.com/HedgeRowBrewingCo/posts/1527007437591049:0

Lucky him!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
25-jarige gast heeft eigen bierbrouwerij
Sluiten