Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Good vibes 2 mrt 2016 / 10:00 uur

17-jarige met 140 messteken vermoord door eigen zus

Het 17-jarige naaktmodel Stefania Dubrovina is bruut vermoord door haar 19-jarige jaloerse zus, Elizaveta. En met bruut bedoelen we dan ook echt heel bruut, het meisje werd gevonden met 140 messteken, zonder ogen en zonder oren.

De razernij van de Russische Elizaveta zou aangewakkerd zijn door drugs. Zij is inmiddels gearresteerd voor haar verschrikkelijke daad, die plaatsvond in Sint Petersburg. De lokale kranten zeggen dat zij jaloers was op haar jongere zusje en haar kledingstijl, haar en make-up kopieerde.

‘Een beetje gek’

Er zouden ook rapporten zijn dat Elizaveta eerder al opgenomen is geweest in een speciaal ziekenhuis, voor mensen met psychische stoornissen. Een vriend noemde haar ‘een beetje gek’.

Een vriendin heeft een lokale krant verteld dat Stefania op de avond van de moord naar het appartement van een 42-jarige man was gegaan. Ze vertelde: ,,Het is niet honderd procent zeker dat ze een romantische relatie had met deze man. We weten alleen zeker dat deze man fotosessies organiseerde voor Stefania. Ze was een week eerder ook bij hem op bezoek."

Een lokale politieagent vertelde dat de twee zussen een feestje hadden bij de man thuis. Toen de man even wegging om meer alcohol te kopen, zou Elizaveta haar zus aangevallen hebben met een mes. Hoe de politie vervolgens wist van de gruweldaad, is niet precies bekend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
17-jarige met 140 messteken vermoord door eigen zus
Sluiten