Andrea Peelen
Andrea Peelen Good vibes 23 feb 2016 / 13:08 uur

Zo komen rijke Russische tieners de dag door

In Rusland hebben rijke tieners het belachelijk goed. Dat wordt meteen duidelijk wanneer je een kijkje neemt op de Instagrampagina ‘Rich Russian Kids‘. Het anonieme account laat de dagelijkse bezigheden zien van de tieners die zwemmen in het geld en baden in luxe.

Dure auto’s, zwemmen met varkens op de Bahama’s, selfies met Vladimir Poetin of zo goed als naakt poseren op een jacht: het hoort er allemaal bij. Maar het account heeft niet de bedoeling om iedereen alleen maar jaloers te maken, de oprichter plaatst de foto’s om de kinderen van de zogeheten oliemagnaten een beetje te kakken te zetten.

Desondanks heeft hij geen haat aan de tieners, schrijft UNIlad, maar wil hij vooral een reactie geven op het bekende ‘Rich Kids of Instagram‘, dat eerder veel bekijks trok.

https://www.instagram.com/p/BBh1uDqH6gf/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zo komen rijke Russische tieners de dag door
Sluiten