Esther Zandberg
Esther Zandberg Good vibes 28 feb 2016 / 21:52 uur

Zieke 90-jarige kiest wereldreis boven behandeling

Toen de dokter aan de 90-jarige Norma vertelde dat ze kanker had, hoefde de bejaarde vrouw niet lang na te denken wat ze zou gaan doen. In plaats van lange behandelingen in het ziekenhuis, besloot ze voor de laatste keer op reis te gaan en de wereld te zien.

90 jaar

Volgens Metro UK zat de hoogbejaarde Norma uit Michigan niet lang bij de pakken neer toen ze het nieuws over haar ziekte te horen kreeg. „Ik ben 90 jaar oud. Laten we de weg opgaan!”, zou de vrouw hebben geroepen. Niet lang daarvoor was haar man ook overleden aan de gevolgen van kanker, en Norma vond het lastig zonder haar man in huis te zijn, zo schrijft haar schoondochter op Facebook. Dus besloot de oma haar biezen te pakken en te vertrekken.

* Welcome to our journey! This post is pinned to the top as an overview of Miss Norma's story. If you are new to the…

Gepostet von Driving Miss Norma am Montag, 21. September 2015

High elevation travel! She did GREAT!

Gepostet von Driving Miss Norma am Dienstag, 23. Februar 2016

Poedel

Inmiddels is Norma al zes maanden op reis. Samen met haar zoon Tim, schoondochter Ramie en haar poedel leven ze in Amerika en rijden ze alle staten langs. Zo is Norma al naar Disney World geweest, heeft ze gevlogen in een luchtballon, en is ze op verschillende plekken in Europa en zelfs in China geweest. „Norma heeft op dit moment geen pijn. Haar geest is scherp, zo vindt het reizen heerlijk en ze is prima om mee samen te zijn”, aldus de schoondochter van Norma.

Om iedereen op de hoogte te houden van de avonturen van Norma, is er een speciale Facebook in het leven geroepen. Op Driving Miss Norma houdt de familie van de bejaarde vrouw alle avonturen bij.

Greetings from Deutschland!

Gepostet von Driving Miss Norma am Mittwoch, 27. Januar 2016

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zieke 90-jarige kiest wereldreis boven behandeling
Sluiten