J. Geerdink
J. Geerdink Good vibes 4 feb 2016 / 12:46 uur

Worstelaars verkrachten teamgenootjes in schoolbus

Vier leden van het worstelteam van een middelbare school in het Amerikaanse Norman zijn gearresteerd voor het verkrachten van twee teamgenoten van 16 en 12 jaar. Dat meldt news9.com.

Toernooi

Volgens rechtbankstukken waarover de nieuwszender beschikt, zouden de 18-jarige Tanner Shane Shipman, Hunter Oren Matthews, Sage Griffen Gandenberger (beiden 17) en Chase Denton Smith (16) de twee teamgenoten hebben verkracht in de bus toen het worstelteam van de school uit Oklahoma op 9 januari terugkeerde van een toernooi in Pauls Valley.

De openbaar aanklager zegt te beschikken over beveiligingsbeelden uit de bus waaruit blijkt dat het kwartet hun teamgenootjes misbruikte. Daarop is volgens de aanklacht te zien hoe Shipman de 16-jarige jongen vasthoudt terwijl twee van de andere aanvaller hun vingers in zijn anus steken. Vervolgens pakte Shipman de hand van het slachtoffer en drukte deze op zijn eigen kruis. „Raak mijn ballen aan”, zou hij daarbij gezegd hebben.

Ook de 12-jarige jongen werd vastgegrepen in de bus. Eén van de vier aangeklaagde worstelaars zou vervolgens een condoom over de vingers van zijn hand hebben gedaan en deze in de anus van de puberjongen hebben geduwd.

Parkeerterrein

Eenmaal aangekomen bij de Norman North High School was de ellende nog niet voorbij, de 12-jarige knul werd daar nogmaals aangerand. Hij wist vervolgens te ontsnappen, maar werd door zijn aanvallers getackeld. Pas toen één van de ouders op het parkeerterrein arriveerde, zou de aanval zijn gestopt.

De advocaat van Shipman zei tegen CNN dat zijn cliënt onschuldig is. Ook een advocaat van één van de minderjarige verdachten noemt de aanklacht onzin. „We vechten deze aanklacht aan”, zei Elton Jenkins.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Worstelaars verkrachten teamgenootjes in schoolbus
Sluiten