Remco Visser
Remco Visser Good vibes 25 feb 2016 / 10:15 uur

Vrouw zet tanden in zeldzame parel tijdens etentje

Een avondje uit eten heeft een vrouw uit Washington deze week meer opgeleverd dan dat het haar kostte. Tijdens het diner in haar favoriete Italiaanse restaurant vond Lindsay Hasz namelijk een zeer zeldzame paarse parel in haar eten, zo meldt ABC News.

,,Het voelde alsof ik ergens mijn tand bijna op brak”, vertelde Hasz, die een hapje was gaan eten met haar echtgenoot. Omdat het behoorlijk donker was, zag ze aanvankelijk ook niet goed waar ze nu precies op had gebeten. ,,Maar toen ik beter keek, zag ik dat het rond en perfect was. Te perfect.”

De vrouw uit Issaquah is van plan een ketting te laten maken met de parel, die volgens een deskundige ongeveer 600 dollar (circa 544 euro waard) waard is. Ze hoopt dat het kleinood haar geluk zal brengen.

Populair

De vondst legt de eigenaren van het restaurant bepaald geen windeieren. Er zouden inmiddels klanten langskomen die vragen om het gerecht dat Hasz bestelde, in de hoop ook een parel te ontdekken. ,,Naar ons restaurant komen is alsof je de loterij wint”, grapte de eigenaresse.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrouw zet tanden in zeldzame parel tijdens etentje
Sluiten