Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Good vibes 17 feb 2016 / 16:20 uur

Vrouw slaat vleesmes in hoofd vreemdgaande man

Een schokkend filmpje circuleert over het internet van een man met een vleesmes in zijn achterhoofd. De man heeft dit te danken aan een avontuurtje met een andere vrouw, waar zijn echtgenote achterkwam.

De echtgenote in kwestie was natuurlijk niet blij met die ontdekking en het voorval mondde uit in een gevecht. Tijdens dit gevecht heeft de vrouw een vleesmes gepakt en deze in het achterhoofd van de man geslagen.

In het filmpje is de man in het ziekenhuis te zien, met het mes dat in zijn schedel blijft hangen. Hij moet geopereerd worden om het mes te verwijderen. Het incident gebeurde in China. Om wie het precies gaat en hoe de man het nu maakt, is niet bekend.

https://www.youtube.com/watch?v=YfXVXGJKLfU

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrouw slaat vleesmes in hoofd vreemdgaande man
Sluiten