Esther Zandberg
Esther Zandberg Good vibes 8 feb 2016 / 20:25 uur

Vrouw krijgt geld van vreemde voor goed moederschap

De 37-jarige Sarah Bartlett was volledig verrast toen ze enkele dagen geleden opeens een envelop met geld op haar deurmat vond. Bij het geld zat een kaart waarop een volslagen onbekende de moeder graag een bijdrage wilde geven voor haar goede moederschap.

In shock

Sarah is een moeder van drie kinderen, waaronder twee tieners. Het moederschap valt haar soms wel zwaar, maar van dit kleine gebaar knapt ze behoorlijk op, zo vertelt ze aan the Mirror. „Ik was gewoon in shock toen ik de kaart vond. Dacht dat het een verlate verjaardagskaart was maar toen ik het geld zag barstte ik in tranen uit.”

Onbaatzuchtig

Op de kaart bij het geld stonden bemoedigende woorden van de onbekende weldoener. „Lieve Sarah. Dit is van een andere moeder die vindt dat je het geweldig doet. Geniet van hetgeen dat is bijgesloten. Veel zegen.” Sarah zelf heeft geen enkel idee van wie het geld afkomstig is. „Maar de keuze om anoniem te blijven laat wel zien hoe lief onbaatzuchtig deze persoon is.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrouw krijgt geld van vreemde voor goed moederschap
Sluiten