Kasper Hermans
Kasper Hermans Good vibes 23 feb 2016 / 20:40 uur

Vrouw blijft duiven voeren en krijgt forse boete

Het leven van een eenzaam iemand is niet altijd even makkelijk. Dat geldt ook voor Katherine Spiller uit Oxford. De 66-jarige vrouw voelde zich heel erg alleen en besloot daarom de duiven te voeren, zodat die haar gezelschap bleven houden, maar daar werd niet iedereen even vrolijk van.

De pest

Al in 1995 begon ze met het frequent voeren van de duiven door vanuit haar badkamerraam zaden in de tuin te gooien. De vogels worden in Engeland ook wel ‘de pest’ genoemd en dus waren haar buren niet blij met de actie. Na meer dan twintig jaar was de maat vol.

Met allemaal foto’s van haar acties en de duiven die overal op en om haar huis zaten, besloten ze naar de rechter te stappen. Deze droeg Spiller op om te stoppen met het voeren van haar gezelschap, iets dat ze weigerde.

Daarom gaf de rechter haar dinsdagochtend een boete en ook moest ze de kosten van de rechtszaak betalen. Hierdoor is de totale schade voor Spiller ruim 3.100 euro, aldus the Daily Mirror.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Vrouw blijft duiven voeren en krijgt forse boete
Sluiten