Andrea Peelen
Andrea Peelen Good vibes 26 feb 2016 / 19:40 uur

Voor alle fans: Charlie The Unicorn komt terug!

Wie kent hem niet? Charlie The Unicorn was 11 jaar geleden een hit op YouTube. 11 jaar geleden? Ja, zo oud zijn we alweer tegenwoordig. Maar meer dan een decennium later komt er eindelijk een vervolg!

Verhaal

Eigenlijk ging het verhaal rondom de unicorn helemaal nergens over. Een groepje van de bijzondere paardensoort liet elkaar in elke aflevering weten op zoek te zijn naar de beroemde Candy Mountain, omdat Charlie’s nier was gestolen. Onderweg kwamen ze een hoop gekke dingen tegen, zoals dansende zuurstokken en levensgrote eenden. En dat was het dan ook zo’n beetje.

Populair

Toch was de simpele animatie gigantisch populair en bereikte miljoenen mensen op YouTube. Een lange tijd was het stil rondom de unicorn, maar maker Jason Steele heeft inmiddels aangekondigd dat Charlie back to business is. Hij plaatste op 23 februari een korte video op YouTube, waarin hij aankondigt een eenmalige aflevering te maken rondom de eenhoorns. Maar daar heeft hij wel geld voor nodig: via crowdfundwebsite KickStarter Project vraagt hij de fans dan ook om geld te doneren. Als beloning hiervoor krijgen ze allemaal een pluchen knuffel van Charlie.

De aflevering zou 30 minuten in beslag nemen en een afsluiting zijn van het Charlie-verhaal. Komt er toch eindelijk nog duidelijkheid over het lot van de unicorn…

Reageer op artikel:
Voor alle fans: Charlie The Unicorn komt terug!
Sluiten