Remco Visser
Remco Visser Good vibes 25 feb 2016 / 09:37 uur

Volledig vliegtuig verandert in politieke arena

Wie ooit wel eens een vakantie heeft geboekt met familie, vrienden of een geliefde, weet dat het kiezen van een bestemming een van de lastigste onderdelen is. Dus je kunt je voorstellen hoe moeilijk die keuze wordt met volslagen onbekenden.

Dat ondervonden de passagiers van een vliegtuig van luchtvaartmaatschappij JetBlue. Zij kregen tijdens hun laatste vliegreisje namelijk de kans om een volledig gratis vakantie te verdienen. Allemaal. Op slechts één voorwaarde.

Iedereen moest het namelijk eens zijn met de bestemming van de gratis vakantie. En dus moest er worden gewikt, gewogen en uiteindelijk unaniem worden besloten. Of dat gelukt is, zie je hieronder.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Volledig vliegtuig verandert in politieke arena
Sluiten