Zoë Boven
Zoë Boven Good vibes 2 feb 2016 / 20:20 uur

Vlogger in een klap beroemd door vliegende vis

De Britse vlogger Aimee is dankzij een vliegende vis in een klap een internetster. De vrouw staat te presenteren middenin een storm, wanneer er vanuit de zee een vis in haar gezicht wordt gelanceerd. De video is al meer dan twee miljoen keer bekeken: geluk bij een ongeluk zullen we maar zeggen.

Aimee was met haar collega Craig aan het filmen voor hun Youtubekanaal ‘Kinging-it’ toen de vis door de zee in haar gezicht werd gesmeten. De vlogger gaf de beelden afgelopen weekend zelf vrij. „Wanneer je probeert te vloggen en je geraakt wordt door een vis”, staat bij de video geschreven.

‘Gekkenhuis’

De vloggers uit Wales zijn erg verrast door alle reacties op de video, meldt hln.be. „De beelden zijn vaker bekeken en gedeeld dan al onze andere filmpjes bij elkaar. Het is een gekkenhuis.”

Sommige mensen zijn erg benieuwd hoe het met Aimee gaat na de klap in haar gezicht. Haar sidekick Craig laat via Facebook weten dat ze in orde is. „Bedankt voor alle steun deze week jongens. Aimee’s gezicht is nog een beetje pijnlijk, maar daar kan ze wel tegen.” Andere kijkers vragen zich af of de video niet in scène is gezet.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vlogger in een klap beroemd door vliegende vis
Sluiten