Donna van der Kolk
Donna van der Kolk Good vibes 7 feb 2016 / 09:50 uur

Video: oma (87) dolgelukkig met Super Bowl-shirt

Menig Amerikaan zit zondag aan de buis gekluisterd voor de vijftigste editie van het grootste eendaagse sportevenement ter wereld: de Super Bowl. Zo ook een 87-jarige oma uit North Carolina, voor wie deze dag ongetwijfeld niet meer stuk kan dankzij haar verjaardagscadeau.

De vrouw kreeg van haar kleinkinderen namelijk een Super Bowl 50 T-shirt cadeau van haar favoriete speler, Cam Newton, die ze liefkozend ‘My Guy’ noemt. Eén van haar kleinkinderen legde de uitzinnige reactie van zijn oma vast op video. „My Guy heeft me een T-shirt gestuurd’’, zegt ze enthousiast zodra ze doorheeft wat er in haar pakketje zit.

Sinds het filmpje op Facebook is geplaatst, is het al ruim 2,5 miljoen keer bekeken en meer dan 57 duizend keer gedeeld.

On Her 87th Birthday, Grandma Got the Carolina Panthers SB50 Jersey that She Wanted

Gepostet von Mark Young am Donnerstag, 4. Februar 2016

Super Bowl

De Super Bowl is de American Footballfinale van de National Football League (NFL), die jaarlijks in februari wordt gespeeld. In deze vijftigste editie strijden de Carolina Panters en de Denver Broncos om de winst. Cam Newton is de quarterback van de Carolina Panters.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Video: oma (87) dolgelukkig met Super Bowl-shirt
Sluiten