Sabine de Lucht
Sabine de Lucht Good vibes 15 feb 2016 / 11:05 uur

Video: Man danst hilarisch op nummer Alicia Keys

Justin Hoyt had duidelijk geen last van een blauwe maandag toen hij een filmpje online zette waar hij uitbundig danste op het nummer ‘No One’ van zangeres Alicia Keys uit 2007.

Uit zijn dak

Niemand weet precies waar het idee vandaan kwam om een ‘officiële dansvideo’ uit te brengen. Maar de uitvoering van de pasjes is alles behalve doorgaans. Het tweetal staat op de besneeuwde aanlegsteiger van een klein haventje. Op de achtergrond houdt een vriend een boombox vast, terwijl de Alaskaan uit zijn dak gaat.

Sinds de uploaddatum, 8 februari, is de video 103.880 keer bekeken. De reacties op de choreografie zijn veelal positief. Een van de YouTube gebruikers wil Justin graag op het nummer Hotline van Drake zien dansen.

Het is niet de eerste keer dat de bebaarde man op een lied van Alicia Keys danst, in 2014 liet hij zijn danskwaliteiten al zien op het nummer ‘It’s on Again’. Bekijk hieronder de dansvideo van ‘No One’.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Video: Man danst hilarisch op nummer Alicia Keys
Sluiten