Esther Zandberg
Esther Zandberg Good vibes 5 feb 2016 / 10:21 uur

Vermiste kat teruggevonden in opslag dierenvoeding

De Noorse boskat Clive heeft een uitstekend jaar achter de rug. Het beestje werd veertien maanden geleden voor het eerst gemist door zijn baasje. Uiteindelijk blijkt dat de kat zich al die tijd in een lokale groothandel vol dierenvoeding had verschanst.

Koning

Medewerkers van de Kennelgate Pet Superstore hadden al langere tijd het idee dat er plotseling voedsel uit het magazijn verdween. Pas vorige week kwamen ze echter oog in oog te staan met de dader van de diefstallen. Daar vonden ze namelijk Clive, die door zijn baasjes al een behoorlijke tijd werd gemist. Vermoedelijk heeft het beest die veertien maanden als een koning geleefd in het magazijn van de dierenwinkel, waar hij lekker te eten had.

Dik

Dankzij een chip konden de baasjes van Clive snel worden opgespoord. Zij waren natuurlijk enorm verrast dat hun huisdier na zo’n lange tijd weer was teruggevonden. „We hadden alle hoop verloren dat we Clive ooit nog zouden terugzien”, vertelt Tanya Irons aan The Mirror. „Hij ziet er goed uit. Hij is alleen twee keer zo groot en dik als de laatste keer dat we hem zagen.”

https://twitter.com/OneNewsSource/status/695490086675218432

Honger

Volgens Tanya gaat het goed met Clive. Hij moet alleen behoorlijk wennen om weer thuis te zijn, in de aanwezigheid van de andere katten in het huis. Ook heeft hij constant honger. „Elke dag moeten we een emmer eten voor hem achterlaten omdat hij anders blijft mauwen. We gaan hem niet op dieet doen, hoor. Hij is iets aan de dikke kant, maar wel heel gelukkig.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vermiste kat teruggevonden in opslag dierenvoeding
Sluiten