Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Good vibes 17 feb 2016 / 11:16 uur

Vader stuurt dochter per ongeluk pikante Snapchat

Zo nu en dan een sexy foto naar je lover sturen, het zou zomaar eens een prima manier kunnen zijn om de relatie een beetje spannend te houden. Maar let dan wel goed op of je die foto dan ook naar de juiste persoon stuurt. Naar je vrouw bijvoorbeeld, in plaats van je dochter.

Dit overkwam Robyn Millen, zij vond de foto die haar vader afgelopen Valentijnsdag per ongeluk naar haar stuurde via Snapchat misselijkmakend. De foto van de man in bad moest eigenlijk naar haar moeder.

Om het nog een beetje erger te maken gaat de foto nu ook nog eens viral, weliswaar gecensureerd, maar ongeveer 1,5 miljoen mensen hebben de foto al gezien.

https://twitter.com/i/status/698947651409158145

Dochter Robyn, die in Brighton (Engeland) woont, deelde de foto op haar Twitter-pagina met de tekst ‘Ik wil dood.’ Dit zal ze natuurlijk niet letterlijk bedoeld hebben, maar zo’n foto ontvangen van je vader is ook geen pretje.

Geen idee

De 18-jarige stuurde haar vader dan ook meteen een berichtje: ,,Pap, je Snapchat was echt ongepast." Waarop haar vader antwoordde: ,,Sorry, ik dacht dat ik het alleen naar je moeder had gestuurd! Lol. Ik weet niet hoe het werkt."

Verhaal

En dat doet hij inderdaad niet, want later bleek dat hij de foto zelfs in zijn verhaal had gezet. Waar hij dus voor iedereen zichtbaar is, 24 uur lang. De man vindt het helemaal niet erg dat zijn foto nu de hele wereld overgaat, hij vindt het allemaal wel grappig. ,,Je ziet toch niks, naast mijn benen en die Emoji’s."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vader stuurt dochter per ongeluk pikante Snapchat
Sluiten