Sophie Moerman
Sophie Moerman Good vibes 12 feb 2016 / 11:00 uur

Tweelingzussen bevallen 6 minuten na elkaar van baby

Tweelingzussen Stephanie en Nicole uit het Amerikaanse New Jersey kwamen slechts drie minuten na elkaar ter wereld. Nu hebben ze allebei zelf een dochter, die ze ook luttele minuten na elkaar kregen.

Eerder deze week leek het moment voor Stephanie Edgington aangebroken, toen ze met weeën naar de huisarts ging. En inderdaad, de Amerikaanse moest direct naar het ziekenhuis om te bevallen. Daar aangekomen kreeg ze echter een grote verrassing, meldt ABC News. Zus Nicole was ook onderweg naar het ziekenhuis. En niet voor een bezoekje, maar om te bevallen.

Wonder

Ondanks het feit dat Nicole pas op Valentijnsdag was uitgerekend, kreeg ze precies tegelijk met Stephanie weeën. En zo gebeurde het dat de tweelingzussen slechts een paar minuten van elkaar bevielen, beiden van een meisje. De nichtjes Cora en Louisa schelen slechts zes minuten en dat mag gerust een klein wonder worden genoemd!

Congratulations to twin sisters Stephanie and Nicole, who both gave birth to daughters at Virtua Voorhees yesterday. #CutieCousins

Gepostet von Virtua Health am Dienstag, 9. Februar 2016

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tweelingzussen bevallen 6 minuten na elkaar van baby
Sluiten