J. Geerdink
J. Geerdink Good vibes 4 feb 2016 / 12:01 uur

Tieners dwingen meisje tot seks met bejaarde

Twee mannen van 19 jaar oud uit Dallas zijn gearresteerd nadat ze een meisje van 15 jaar ontvoerden en haar dwongen tot seks met vreemde mannen. Dat meldt CBS Dallas-Fort Worth.

Mike Osorio en Rafael Rodas namen contact op met het meisje via Facebook en spraken op zeker moment ook met haar af. Ze ontvoerden haar en dwongen het 15-jarige meisje tenminste zes keer per dag tot seks met klanten van de twee tienerpooiers. Eén van de klanten was zelfs 84 jaar oud, zo melden Amerikaanse media.

Ontsnappen

Het meisje, en een andere vrouw, werden in december door Osorio en Rodas ontvoerd en gedurende twee weken geprostitueerd voordat ze wisten te ontsnappen. Tijdens onderzoek van de politie in een huis in de wijk Oak Cliff in Dallas vond de politie ook bewijzen die de lezing van het meisje onderschrijven.

Afgelopen vrijdag werden Osorio, die zelf ook meerdere keren seks zou hebben gehad met het meisje, en Rodas gearresteerd. Die laatste is aangeklaagd voor kinderhandel, kinderprostitutie en lidmaatschap van een criminele organisatie. Osorio kreeg dezelfde aanklachten aan zijn broek, aangevuld met kinderverkrachting.

De politie vermoedt dat mogelijk meer meisjes het slachtoffer zijn geworden van de twee mannen en heeft hen opgeroepen zich te melden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tieners dwingen meisje tot seks met bejaarde
Sluiten