Eefje van Son
Eefje van Son Good vibes 13 feb 2016 / 20:05 uur

Tiener verslindt 100 kipnuggets binnen 5 minuten

Isaac Harding-Davis is een bekende eter uit Australië. Net zoals veel meer bekende eters, is ook Isaac zoals een machine. Onlangs verbrak de tiener het wereldrecord honderd kipnuggets verslinden binnen een bepaalde tijd.

Veel mensen zeggen dat het naar binnen werken van kipnuggets niet moeilijk is. Maar eerlijk is eerlijk, aan 25 kipnuggets zit je, zelfs met een kater, wel aan je max. Met 30 van die lekkernijtjes in je maag, mag je toch wel zeggen dat je je grenzen hebt verlegd.

Doorduwen

Maar Isaac is nou eenmaal geen normale eter en kreeg het voor elkaar 100 kipnuggets te verslinden binnen een abnormaal snelle tijd. Zelf zegt hij nog meer van de lekkernijen te kunnen eten als het nodig is voor een challenge, maar gelukkig hield de tiener het voor nu bij 100 stuks. „Een groot deel van de techniek bestaat uit doorduwen, zelfs als het pijn begint te doen”, vertelt Isaac aan theladbibble.com.

https://www.youtube.com/watch?v=R71Xm_GB0JQ

Veel drinken

Daarnaast drinkt de wereldrecordhouder ook veel tijdens zo’n challenge, omdat dat ervoor zorgt dat Isaac beter kan slikken en minder hoeft te kauwen. Dat lijkt ons ook geen slecht idee met zo’n 100 kipnuggets achter je kiezen.

„Ik voelde me goed op het einde van de challenge. Dit was niet een enorme hoeveelheid voedsel voor mij, dus ben ik naderhand nog uitgegaan en heb ik liters bier gedronken. Het was een geweldige avond”, sluit de Australiër zijn verhaal af.

Geloof je niets van de eetkunsten van Isaac? Je kunt altijd nog z’n YouTube-kanaal bekijken voor overheerlijke filmpjes.

Reageer op artikel:
Tiener verslindt 100 kipnuggets binnen 5 minuten
Sluiten