Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Good vibes 17 feb 2016 / 15:40 uur

Tiener opgepakt omdat hij zich als dokter voordeed

Een tiener uit Florida is dinsdag opgepakt, omdat hij ervan wordt beschuldigd zich te hebben voorgedaan als dokter terwijl hij dat helemaal niet is. De jongen deed alsof hij een diploma had en zou zelfs zijn eigen praktijk hebben opgezet.

Volgens de hoofdagent van Palm Beach is de 18-jarige Malachi Love-Robinson gearresteerd nadat hij een onderzoek had uitgevoerd op een undercover agent en hem medisch advies had gegeven. Hij wordt nu vastgehouden met een borgtocht van 6000 dollar.

Eigen praktijk

Malachi zou werkzaam zijn in zijn eigen praktijk in West Palm Beach sinds 26 januari, hij noemde zijn bedrijf ‘New Birth New Life Holistic and Alternative Medical Center & Urgent Care.’ Volgens de jongen was hij een psycholoog.

Het bedrijf had zelfs een website en daar stond over de man geschreven dat hij een „professional was die zorg draagt voor zijn patiënten en een systeem gebruikt dat gebaseerd is op psychologische functies."

Doktersjas

Dit zou niet de eerste keer zijn dan Love-Robinson in aanraking komt met de politie. Hij is twee keer eerder aangesproken en die keren leken opvallend veel met deze keer te maken te hebben. Vorig jaar zou hij in Januari een doktersjas hebben gestolen en liep hij rond in de gangen van een ziekenhuis. De jongen is toen niet opgepakt, omdat hij niet in de kamers van patiënten was geweest.

De moeder van de jongen zegt dat hij een diagnose heeft voor een ziekte en zijn medicijnen niet neemt. Welke ziekte dat precies is, is niet bekend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tiener opgepakt omdat hij zich als dokter voordeed
Sluiten